TV-INSPEKTION AF KLOAK I AARS, HOBRO OG STØVRING

Det er almindeligt at benytte TV-inspektion til at kontrollere tilstanden i faldstammer og kloakker, og derfor tilbyder Himmerlands Kloakservice ApS også TV-inspektion for gamle og nye kunder, herunder privatpersoner, virksomheder og offentlige myndigheder i Aars, Hobro, Støvring og andre områder. TV-inspektion benyttes til at inspicere faldstammer og kloak for defekter, tilstopninger, skjulte ledninger og rotter.

Forebyg dyre skader ved at få TV-inspektion af kloak og faldstammer

​TV-inspektion af din kloak og dine faldstammer kan benyttes i forbindelse med konkrete problemer, uagtet årsagen er kendt eller ukendt, men kan også benyttes til ordinære eftersyn som led i forebyggelse af fremtidige problemer i din kloakinstallation.

Det er ikke unormalt, at mindre defekter, brud og forstoppelser ikke umiddelbart bemærkes af husets beboere eller af ejendommens brugere og ansatte, men skjulte eller oversete problemer i kloakken kan potentielt føre til store omkostningstunge skader, hvis problemet ikke opdages og udbedres i tide.

Bestil en grundig og professionel TV-inspektion

Himmerlands Kloakservice ApS har solid erfaring med professionel TV-inspektion, således vi kan udføre en grundig inspektion af dine kloakker og faldstammer, og såfremt der findes problemer, kan vi gennemgå omfanget af skaden, og vi kan oplyse, hvordan skaden kan udbedres. Derefter kan vi udføre den nødvendige slamsugning, spuling, reparation eller renovering, såfremt du accepterer vores tilbud.

Det kan også forekomme, at dit forsikringsselskab skal involveres, hvilket vi naturligvis er behjælpelige med. I andre tilfælde skal din kommune informeres, herunder i forbindelse med forekomst af rotter og efterfølgende skadedyrsbekæmpelse.

Kontakt os allerede i dag for at få et tilbud på TV-inspektion af kloak og faldstammer, så du slipper af med eventuelle problemer og undgår fremtidige skader i din kloakinstallation.

MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen her, så kontakter vi dig indenfor 48 timer. Du kan naturligvis også ringe til os i en akut situation.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ADRESSE

​Himmerlands Kloakservice

Torupvej 8
DK – 9610 Nørager

OM VIRKSOMHEDEN

Himmerlands Kloakservice ApS tilbyder rensning af diverse tanke – eksempelvis pumpebrønde, malekabiner og steder, hvor der kan være giftige dampe eller svovlbrinte.

DØGNVAGT

Husk vi har døgnvagt, ring på
Tlf. 98 55 11 15 eller 98 62 20 18

​Himmerlands Kloakservice ApS | CVR: 29807124 | Følg os på Facebook