KLOAKARBEJDE TIL LANDBRUGET

Hos Himmerlands Kloakservice i Nørager har vi mange års erfaring med at udføre forskellige former for kloakarbejde i landbruget. Vi kan blandt andet hjælpe dig af med gylle, ligesom vi også renser gylletanke samt foretager en spuling af septiktanke og stalde.


Vi tilbyder blandt andet spuling af gylle på minkfarme, svineproduktioner og kvægejendomme. Vi har bred erfaring inden for lige netop dette område. Vi er derfor meget opmærksomme på eventuelle smittefarer, som kan være til stede i de enkelte besætninger. Vi holder os grundigt orienteret, ligesom vi også tilrettelægger vores kørsel mellem vores forskellige opgaver på en måde, så vi ikke bærer smitten videre.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit kloakarbejde

Uanset om du har brug for vores hjælp til spuling af gylle, septiktanke eller stalde i dit landbrug, så hører vi meget gerne fra dig. Vi står altid til rådighed – også ved akutte opgaver. Ring og indhent et uforpligtende tilbud på telefon 98 55 11 15 / 98 62 20 18 eller skriv til vores e-mail mail@himmerlandskloakservice.dk.

ADRESSE

​Himmerlands Kloakservice

Torupvej 8
DK – 9610 Nørager

OM VIRKSOMHEDEN

Himmerlands Kloakservice ApS tilbyder rensning af diverse tanke – eksempelvis pumpebrønde, malekabiner og steder, hvor der kan være giftige dampe eller svovlbrinte.

DØGNVAGT

Husk vi har døgnvagt, ring på
Tlf. 98 55 11 15 eller 98 62 20 18

​Himmerlands Kloakservice ApS | CVR: 29807124 | Følg os på Facebook