TØMNING AF SEPTIKTANK, TRIXTANK OG BUNDFÆLDNINGS-TANK

Himmerlands Kloakservice ApS tilbyder tømning af septiktank (også kaldet septictank), flerkammertank og trixtank samt andre former for bundfældningstanke mange steder i landet, herunder i Aars, Hobro og Støvring.

Din septiktank skal tømmes, før den bliver fyldt. I modsat fald løber slam ud i naturen; og i værste fald stopper nedsivningsanlægget, hvilket kan påføre skader på dit anlæg. Normalt bør en septiktank tømmes en gang årligt eller lidt hyppigere.

Tidligere blev både septiktank og trixtank omtalt som hustank

Tidligere blev både en septiktank og en trixtank omtalt som hustank. Forskellige former for bundfældningstanke har været kendt i Danmark i over hundrede år. Den daværende form for septiktank opstod i hovedstadsområdet, da toiletter med vandskyl begyndte at blive udbredt, og derved påbegyndte rutinemæssig tømning af septiktanke.

Derfor måtte kommunerne udforme sundhedsvedtægter omkring disse brønde, der blev kaldt septic-tanke, og som havde, og stadig har, til formål at rense afløbsvand i et vist omfang, om end de ikke kan stå for den fulde rensning. Det er altså ikke muligt at undgå eller omgå tømning af septiktank.

Du kan oprette en serviceaftale for tømning af septiktank

Den dag i dag skal ethvert hus og enhver ejendom, der har egen bundfældningstank, forsat have udført tømning af septiktank, hvilket typisk sker en gang om året, men også kan ske i andre intervaller.

Du kan oprette en serviceaftale med Himmerlands Kloakservice ApS omkring rutinemæssig tømning af septiktank, men du kan også selv ringe og bestille tømning, når du mener, at det er blevet tid for tømning.

Du er altid velkommen til kontakte os, så vi kan gennemgå dine behov. Vi vil her sætte dig ind i vores erfaringer omkring spuling af kloak og slamsugning. Herefter vil du modtage et uforpligtende tilbud, såfremt du ønsker dette. Du kan naturligvis også ringe til os i en akut situation.

MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen her, så kontakter vi dig indenfor 48 timer. Du kan naturligvis også ringe til os i en akut situation.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ADRESSE

​Himmerlands Kloakservice

Torupvej 8
DK – 9610 Nørager

OM VIRKSOMHEDEN

Himmerlands Kloakservice ApS tilbyder rensning af diverse tanke – eksempelvis pumpebrønde, malekabiner og steder, hvor der kan være giftige dampe eller svovlbrinte.

DØGNVAGT

Husk vi har døgnvagt, ring på
Tlf. 98 55 11 15 eller 98 62 20 18

​Himmerlands Kloakservice ApS | CVR: 29807124 | Følg os på Facebook