TANKDYKNING MED FRISKLUFTSANLÆG

Har du brug for professionel hjælp i forbindelse med tankdykning, og leder du efter et alsidigt kloakfirma, der kan hjælpe dig? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Himmerlands Kloakservice ApS tilbyder vi blandt andet tankdykning med friskluftsanlæg af den samme type, som der bliver benyttet hos brandvæsnet.

Vi holder selv til i Nørager, og fra vores egen adresse kører vi blandt andet ud til kunder i hele Himmerland og Hobro, men vi kører også gerne ud til kunder i andre omkringliggende områder, hvis det er her, der er behov for vores ekspertise og erfaring.

Alsidigt kloakfirma siden 2007

Vores virksomhed blev grundlagt tilbage i 2007, og vi har specialiseret os inden for en lang række forskellige former for kloakarbejde, hvilket betyder, at vi helt sikkert også kan hjælpe dig med lige netop den opgave, som du har brug for at få løst.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på tankdykning

Hvis du er på udkig efter et alsidigt og erfarent firma, der kan hjælpe dig i forbindelse med tankdykning med friskluftsanlæg, så er vi hos Himmerlands Kloakservice ApS et oplagt valg. Vi har mange års erfaring inden for vores fag, og vi har både kompetencerne og erfaringen til at udføre et professionelt stykke arbejde.

Derfor er du også altid meget velkommen til at tage kontakt til os, uanset om du har brug for hjælp lige nu og her, eller om du kan vente. Vi udarbejder desuden gerne et uforpligtende tilbud til dig på lige netop din opgave.

MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen her, så kontakter vi dig indenfor 48 timer. Du kan naturligvis også ringe til os i en akut situation.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ADRESSE

​Himmerlands Kloakservice

Torupvej 8
DK – 9610 Nørager

OM VIRKSOMHEDEN

Himmerlands Kloakservice ApS tilbyder rensning af diverse tanke – eksempelvis pumpebrønde, malekabiner og steder, hvor der kan være giftige dampe eller svovlbrinte.

DØGNVAGT

Husk vi har døgnvagt, ring på
Tlf. 98 55 11 15 eller 98 62 20 18

​Himmerlands Kloakservice ApS | CVR: 29807124 | Følg os på Facebook