KLOAKSERVICE FOR DET OFFENTLIGE

Er der problemer med kloakken i det offentlige, for eksempel på en skole eller i en daginstitution, så lad et professionelt kloakfirma løse problemerne. Hos Himmerlands Kloakservice i Nørager har vi mange års erfaring i branchen, og vi kan derfor altid tilbyde en fornuftig løsning på kloakproblemet.

Vi har arbejdet med det offentlige i flere omgange, og det har været en stor succes hver gang. Derfor står vi også klar til at løse lige netop din opgave, hvad enten det drejer sig om en stoppet kloak, lugtgener eller noget helt tredje.

Vi kan blandt andet foretage en TV-inspektion af kloakken for at undersøge, om der er skader på kloakrørene eller for at se, hvor forstoppelsen sidder.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud

Har du en specifik kloakopgave til os, så tag endelig kontakt til os og indhent et uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan med fordel ringe til os på telefon 98 55 11 15 eller 98 62 20 18, men du kan også skrive til vores e-mail mail@himmerlandskloakservice.dk.

ADRESSE

​Himmerlands Kloakservice

Torupvej 8
DK – 9610 Nørager

OM VIRKSOMHEDEN

Himmerlands Kloakservice ApS tilbyder rensning af diverse tanke – eksempelvis pumpebrønde, malekabiner og steder, hvor der kan være giftige dampe eller svovlbrinte.

DØGNVAGT

Husk vi har døgnvagt, ring på
Tlf. 98 55 11 15 eller 98 62 20 18

​Himmerlands Kloakservice ApS | CVR: 29807124 | Følg os på Facebook