SPULING AF GYLLE PÅ SVINEPRODUKTIONER, KVÆGEJENDOMME OG MINKFARME

Hos Himmerlands Kloakservice ApS udfører vi rensning af gylletank samt spuling af gylle i form af gyllekanaler og rørledninger på blandt andet svineproduktioner, kvægejendomme, minkfarme og lignende erhverv. Det kan for eksempel være i Himmerland, Nørager, Hobro eller andre omkringliggende områder.

Vi er meget opmærksomme på de eventuelle smittefarer, der kan være til stede blandt de enkelte besætninger, når vi udfører spuling af gylle. Og vi holder os grundigt orienterede omkring smittefarer, således vi kan tilrettelægge vores kørsel på en sådan måde, at vi ikke udgør en risiko som smittebærere.

Vi er opmærksomme på smittefarer ved spuling af gylle

Eftersom gylle er en blanding af ajle (eller rettere urin) og møg, herunder afføring, der samles i en gyllebeholder eller gylletank, indtil det bliver lagt ud på markerne med slæbeslanger eller bliver nedfældet i jorden, er det naturligvis forbundet med en vis risiko for smittefare, som i større eller mindre grad kan medføre et betydeligt økonomisk tab, hvis der opstår et udbrud af sygdom. Derfor er det vigtigt at have tillid til den virksomhed, som udfører spuling af gylle på ens ejendom.

Få et tilbud på rensning af gylletank på din ejendom

Vi er således meget opmærksomme på, hvorledes vi udfører rensning af gylletank, gyllekanaler og rørledninger, og hvorledes vi tilrettelægger kørslen i forbindelse med spulingen.

Du er altid velkommen til kontakte os, så vi kan gennemgå dine behov. Vi vil her sætte dig ind i vores erfaringer omkring spuling af gylle og slamsugning. Herefter vil du modtage et uforpligtende tilbud, såfremt du ønsker dette. Du kan naturligvis også ringe til os i en akut situation.

MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen her, så kontakter vi dig indenfor 48 timer. Du kan naturligvis også ringe til os i en akut situation.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ADRESSE

​Himmerlands Kloakservice

Torupvej 8
DK – 9610 Nørager

OM VIRKSOMHEDEN

Himmerlands Kloakservice ApS tilbyder rensning af diverse tanke – eksempelvis pumpebrønde, malekabiner og steder, hvor der kan være giftige dampe eller svovlbrinte.

DØGNVAGT

Husk vi har døgnvagt, ring på
Tlf. 98 55 11 15 eller 98 62 20 18

​Himmerlands Kloakservice ApS | CVR: 29807124 | Følg os på Facebook