KLOAKSERVICE FOR PRIVATPERSONER

Er du privat boligejer, og har du problemer med din kloak? Så står vi hos Himmerlands Kloakservice i Nørager klar til at hjælpe dig. Vi har igennem mange år leveret kompetent kloakservice for boligejere i og omkring Nørager, og vi kommer også gerne forbi dig, hvis du har problemer med din kloak.


For privatpersoner tilbyder vi blandt andet:

Som privat boligejer er det vigtigt at sørge for regelmæssigt at vedligeholde kloakken. En misligholdelse kan blandt andet føre til lugtgener eller forstoppelse af kloakken, og det kan i værste fald medføre oversvømmelse eller fugtskader. Derfor skal du endelig tage kontakt til os, hvis kloakken er stoppet, eller den begynder at lugte.

Vi står klar til at rykke hurtigt ud

Vi tilbyder døgnservice, så har du akut brug for hjælp, står vi klar til at rykke hurtigt ud. Ring til os på 98 55 11 15 eller 98 62 20 18. Har du spørgsmål, kan vi også kontaktes på mail@himmerlandskloakservice.dk.

ADRESSE

​Himmerlands Kloakservice

Torupvej 8
DK – 9610 Nørager

OM VIRKSOMHEDEN

Himmerlands Kloakservice ApS tilbyder rensning af diverse tanke – eksempelvis pumpebrønde, malekabiner og steder, hvor der kan være giftige dampe eller svovlbrinte.

DØGNVAGT

Husk vi har døgnvagt, ring på
Tlf. 98 55 11 15 eller 98 62 20 18

​Himmerlands Kloakservice ApS | CVR: 29807124 | Følg os på Facebook