Effektiv og hurtig tørsugning med vores mammutsuger

Mammutsuger: En brøkdel af arbejdet på en brøkdel af tiden

Da man i gamle dage skulle fjerne store mængder tørt eller vådt materiale, var det et utroligt hårdt og langtidskrævende arbejde. Det behøver du heldigvis ikke at døje med længere.

Nu om dage har vi nemlig en mammutsuger til at gøre arbejdet for os. Eller en tørsuger, tørstofsuger eller slamsuger, som nogen kalder det. Så kan du få fjernet dit affald på en brøkdel af tiden og med en brøkdel af arbejdet.

Og så er en moderne tørsuger endda langt sundere for omgivelserne, da selv fine støvpartikler bliver fanget af dens avancerede filtersystem.

Med vores placering i Nørager, kører vi ud til kunder i Nordjylland, samt resten af Jylland. 

Svær tilgængelighed? En tørstofsuger er løsningen

En mammutsuger kan ofte være løsningen, hvis du ønsker at få fjernet noget fra et svært tilgængeligt sted. Den har nemlig en lang sugeradius, der giver adgang til steder, hvor du aldrig havde fået selve tanken ind.

En mammutsuger eller tørstofsuger kan f.eks. bruges til at fjerne affald fra tage, siloer, rensningsanlæg, forbrændingsanlæg og kældere.

Og så kan den ovenikøbet også benyttes som blæser, hvis du har en stor mængde sand eller lignende tørprodukt, som skal væk.

Har du brug for en tørsuger? Kontakt os når som helst, hvor som helst

I vores branche er vi kun alt for bekendte med akutte situationer – og så har vi erfaringen til at håndtere dem. Så føl dig tryg ved at ringe til os, uanset om du har brug for en tørsuger i næste uge eller her og nu. Her får du nemlig professionel hjælp til en fornuftig pris.

Du laver opkaldet.

Vi klarer resten.​                                               

ADRESSE

​Himmerlands Kloakservice

Torupvej 8
DK – 9610 Nørager

OM VIRKSOMHEDEN

Himmerlands Kloakservice ApS tilbyder rensning af diverse tanke – eksempelvis pumpebrønde, malekabiner og steder, hvor der kan være giftige dampe eller svovlbrinte.

DØGNVAGT

Husk vi har døgnvagt, ring på
Tlf. 98 55 11 15 eller 98 62 20 18

​Himmerlands Kloakservice ApS | CVR: 29807124 | Følg os på Facebook